השקעתם מחשבה ומשאבים רבים בהפקת הקטלוג של העסק שלכם? עכשיו הגיע הזמן להשקיע מחשבה גם באופן בו תציגו אותם. חברת “הפח” תעשיות מתכת מייצרת ומשווקת מעמד תצוגה לקטלוגים במגוון גדלים ודגמים. החברה היא מהמובילות והוותיקות בארץ בתחום של ייצור מתקני תצוגה וסטנדים מסוגים שונים. אנו מקפידים על שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר ובהנדסת אנוש מתקדמת. כך אנו מצליחים לייצר מתקני תצוגה לקטלוגים ולעלונים ברמה הגבוהה ביותר.
מעמד תצוגה לקטלוגים
קטלוגים מחולקים במקומות שונים כמו תערוכות, אירועים, כנסים, ואפילו סתם ככה בית העסק. מעמד תצוגה לקטלוגים מבטיח לנו שהקטלוגים יקבלו את הכבוד המגיע להם ויעמדו בצורה מכובדת, והכי חשוב מזמינה. אנו מייצרים סטנדים לקטלוגים וכן למוצרים נוספים תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר ובדגמים מעוצבים ומעודכנים. ניתן להציב את מעמדי התצוגה שלנו בבית העסק, באירוע או בכנס הקרוב. רק ככה תוכלו להיות בטוחים שכל ההשקעה שלכם בקטלוג לא תהיה לשווא.


סטנדים לעלונים ולקטלוגים
חברת “הפח” תעשיות מתכת עוסקת כבר שנים רבות בתכנון, ייצור ושיווק של מתקני תצוגה מדגמים שונים. אנו מקפידים להביא ללקוחותינו את המוצרים הטובים ביותר שיתאפיינו גם בעיצוב מדויק וגם באיכות גבוהה. מעמד תצוגה לקטלוגים ולעלונים שלנו הוא מוצר מבוקש במיוחד על לקוחות עסקיים מכל רחבי הארץ. ניתן להציב אותו גם בחנויות וככה להיות בטוחים שאיש לא יפספס את הקטלוג המושקע שכל-כך טרחתם עליו.
מתקני תצוגה לתערוכות
בתערוכות צריך לשים דגש מיוחד ולהשקיע מחשבה רבה באופן הצגת המוצרים שלכם. מעמד תצוגה לקטלוגים הוא פריט חובה בתערוכות שכן כך תוכלו להציג את החומר הפרסומי שלכם בצורה המקצועית ביותר. בנוסף תמצאו אצלנו מגוון סטנדים ממתכת שיוכלו לשמש אתכם בתערוכות, בכנסים או בכל אירוע עסקי אחר. השקעה במעמדי תצוגה היא חשובה והיא בהכרח יכולה לשפר את תדמית העסק שלכם. הנראות שלכם ושל החומר הפרסומי שלכם היא חשובה במיוחד והיא שתמשוך את תשומת הלב של הלקוחות אליכם. אנחנו בחברת “הפח” עוסקים כבר שנים בתכנון מוצרי מתכת למגוון שימושים שונים ומגוונים.