מקצרים את זמן הבנייה
בתקופה בה ישנו ביקוש רב לפתרונות דיור חבל יהיה להתעכב ולא להשתמש בפתרונות בנייה מתועשת. אם אפשר לבצע את עבודת הבנייה בצורה יעילה ומהירה יותר, זה הזמן לעשות זאת. בעבור אלו שלא מכירים את המושג נסביר כי בנייה מתועשת מתייחסת לשימוש בחלקי בניין גדולים שמכינים מראש.
הקבלן רוכש את החלקים הללו ומרכיב אותם באתר הבנייה שלו. השימוש בחלקים הללו מאפשר לו להקים את המבנה מהר יותר, לצמצם את כוח האדם הדרוש לו ולקבל תוצאות נהדרות. על אף היתרונות הרבים שמביאה עמה השיטה קבלנים רבים בישראל עדיין לא עושים בה שימוש קבוע וממשיכים להשתמש בשיטות הבנייה הישנות.
בוקר אחר צמח לו בניין
כולם מכירים את אותם רגעים בהם אנו מגלים לפתע כי צץ לו בניין גדול במקום בו רק אתמול היה מגרש חול ריק. אנו מתפלאים על העבודה המהירה והשקטה, כלל לא שמענו את הפועלים או סבלנו מהלכלוך, כיצד זה ייתכן? התשובה היא הבנייה המתועשת.
הקבלן מכיר את שיטות הבנייה החדישות, הוא יודע כי רק כך אפשר יהיה לקבל תוצאות מהירות ולצמצם בעלויות. כאשר הבנייה מסתיימת מהר יותר אפשר לאכלס את הבניין במהרה ולעבור הלאה אל הפרויקט הבא. טכנולוגיית בנייה מתועשת מאפשרת בנייה מהירה יותר, פשוטה יותר והרבה יותר נקייה ושקטה.
בנייה מתועשת למבנה תעשייה
כל קבלן שעוסק בבניית מבני תעשייה מתבקש להקפיד על כל נהלי הבנייה שקבועים בחוק. טכנולוגיית בנייה מתועשת פופולרית מאוד במבני תעשייה בהם יש צורך בחללים גדולים ובנייה עמידה לתקופה ארוכה. כאשר מכינים את מעטפת הבנייה מראש קל יהיה לסיים את מלאכת הבנייה במהרה.
החברות שמתמחות בתחום ממציעות חלקים לבנייה, מחיצות פנימיות מוכנות ועוד. חבל יהיה להמשיך להשתמש בבנייה רטובה באמצעות בטון, כאשר ישנן שיטות טובות יותר. הבנייה המתועשת היא הבחירה המתאימה בעבור מבני תעשייה. אם אתם מתכננים לבצע בקרוב עבודת בנייה בררו אל מול הקבלן האם הוא משמש בשיטות הבנייה החדשות.
כיצד מייצרים את חלקי הבנייה המתועשת?
חשוב לציין כי כל חלקי הבנייה המתועשת שמיוצרים בחברת “הפח תעשיות מתכת” עשויים חומרי גלם איכותיים ועמידים. הבנייה המהירה לרגע לא גורעת מעמידות המבנה, היא עומדת בכל תקנות הבטיחות שקבועות בחוק. במרוצת השנים הצליחו קבלנים בכל רחבי העולם לייעל את שיטות הבנייה החדישות ולבנות בניינים גבוהים, מעוצבים ונוחים להפליא. החלקים מיותרים באמצעות תבניות קבועות שמאפשרות ייצור מהיר, אפשר לייצר ביום אחד 40 קירות.